Bliss

Welkom Bliss.

Bliss is 3 jaar en is ook een Maltezer-Shihtzu. Bliss is een oude vriendin van Teddy en komt dus bij dezelfde mevrouw vandaan als Teddy. Bliss is de naam die haar al gegeven is en zo blijven we haar ook noemen.

Mevrouw heeft MS en heeft een aangepaste woning nodig. Een verbouwing aan haar huidige woning werd te duur voor de gemeente. Goed nieuws, er worden levensloop woningen gebouwd en daar mag zij eentje van uitzoeken. Slecht nieuws, er mochten maar 5 hondjes mee. Na overleg heeft ze er nog 2 bij kunnen houden, dus er moesten 3 hondjes weg.

Aangezien wij meteen al een band hadden met Bliss, hebben wij aangeboden om Bliss een mandje te bieden. Ze was hier super blij mee en eigenlijk waren 2 andere hondjes ook snel geplaatst.

Bliss is hier goed op haar plek en de kinderen zijn blijer dan blij. Inmiddels is ze er alweer 2 weken en hebben we aardig onze weg gevonden. Een volwassen hond in huis nemen is wel anders dan een puppy. Bliss is natuurlijk dingen gewend, dus dat was even omschakelen. We lijken al aardig geaard op dit moment.

Bizar hoe het allemaal kan lopen. Zo hebben we geen honden en zo hebben we er twee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *