Things I want to remember..

Things I want to remember. – deel 1.
Soms zijn er van die dingen waarvan je denkt dat je het altijd zult onthouden, maar gewoon met de tijd vervaagd.

  • De krullen van mijn jongste. De twee oudsten hadden ook krullen, maar die krullen zakten al vrij snel uit. Hun haren werden te zwaar. Mijn jongste zijn krullen zijn echt magisch. Pijpen krullen en gewoon prachtig. Hij is inmiddels ruim 3 jaar en hij heeft ze nog steeds. Ik heb wel het idee dat het waarschijnlijk op den duur toch verdwijnt. Ze lijken wat uit te zakken. Ik gebruik mousse, shampoo en crèmespoeling, volgens de CG methode. En ik knip zijn haar zelf al ruim een jaar. Haha, 3 jaar en er wordt meer tijd aan zijn coupe besteed dan aan mijn complete bestaan.
  • De babytijd van mijn drie kinderen. Ik vind de eerste 3 maanden na de geboorte het mooist, het zwaarst, maar ook het mooist. Die babyhandjes met die kuiltjes. -zucht- Vooral wanneer aan de onderkant wat hersteld bent en je gewoon je dingen weer met weinig moeite kunt doen. Ik vind dat de babytijd te snel gaat. Vanaf 4 maanden merk je al dat het kleine baby-zijn eraf gaat. Echt, ik zou de babytijd wel het hele jaar door willen. Ja, ook de slapeloze nachten. Ik heb ze inmiddels al 8 jaar.
  • Mijn allereerste concert. Ik was, volgens mij, 11 of 12 jaar. Mijn eerste concert was van Britney Spears en we stonden gewoon bijna vooraan. Poh, wat een beleving. Wat me het meeste bijstaat is het liedje ‘it’s only your shadow’. Zoals ze op die schommel zat, so dreamy. Ik merk dus ook al dat de hele beleving bijna compleet vervaagd is. Een paar dingen die ik nog weet, maar de complete ervaring is steeds verder weg.

2 thoughts on “Things I want to remember..”

  1. Wattt, hoe gaaf dat je eerste concert van Britney Spears was! Dat wilde ik vroeger ook zo graag. Uiteindelijk werd het iets van Kane ofzo, haha. Heb nog wel twee keer de Backstreet Boys gezien (wat overigens ook heel gaaf was), maar Britney staat heel hoog op m’n bucket list (denk alleen niet dat het nog gaat gebeuren). En ik vond de babytijd niet zo leuk. Ik blijk niet zo’n baby-mama te zijn. Een dreumesmama dan weer wel!

    1. Ja, echt zo apart als ik er zo naar kijk dat ik Britney Spears gewoon van dichtbij heb gezien, haha. Backstreet Boys? WOW, daar ben ik dan weer van onder de indruk. Wie weet zie ik ze ook ooit nog eens! Dat lijkt me ook heel tof.

      Oh, dreumes kan ook echt leuk zijn! Dat gebrabbel en alles willen ontdekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *