Film waar ik naar uit kijk!

Deel 1.

Af en toe kijk ik op Netflix naar “binnenkort beschikbaar”. Valt ook niet te missen met dat alarmbelletje onderaan. Heb jij dat ook dat wanneer je een eentje, tweetje of drietje (ik weet niet hoe populair jij bent natuurlijk!) bij je e-mail of Whatsapp hebt staan, dat dat eentje weg moet? Je kan gewoon niet verder met je leven, voordat dat eentje weg is en je het bericht hebt gelezen. Nou, dat heb ik dus óók met dat belletje bij Netflix. Ik kijk dus vaker dan ‘af en toe’.

Maar goed, terug naar de film waar ik dus al eventjes naar uit kijk. Soms heb ik dat, dat een film of serie mij zo aanspreekt, dat ik er echt op zit te wachten. Dat zijn vaak ook de films of series waar je het langst op moet wachten, uiteraard. Geduld is een schone zaak. Maar niet mijn sterkte kant.

Op dit moment zit ik echt te wachten op de film ‘The Guilty’ met Jake Gyllenhaal. Deze film komt op 1 Oktober op Netflix. Ik ben wel aardig fan van Jake, wat jij?

Het verhaal:

“Listen carefully.”

De gedegradeerde politieagent Joe werkt momenteel bij de alarmcentrale. Hij ontvangt een noodtelefoontje van een vrouw die ontvoerd wordt. Tijdens de oproep ontdekt Joe dat niets is wat het lijkt en dat hij de waarheid onder ogen moet zien.

Welke film of serie staat op jouw wachtlijst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *